Urheilija hakee Etelä-Savon Urheiluakatemiaan seuraavasti:

1. Etelä-Savon Urheiluakatemiaan hakevat kaikki urheilijat.

2. Urheilijalla on oltava opinto-oikeus jossakin Etelä-Savon Urheiluakatemian yhteistyöoppilaitoksessa. Opiskelupaikka hankitaan aina normaalin hakumenettelyn kautta ja opiskelijaksi ottamisessa oppilaitokset noudattavat vahvistettuja valintaperusteitaan (=yhteishaku).

3. Opiskelija hakee oppilaitokseen hakemisen ohella Etelä-Savon Urheiluakatemian lukuvuoden 2021-2020 valmennusryhmiin 28.3.2021 mennessä alla olevan linkin kautta, pois lukien Pieksämäki ja Mäntyharju joiden haku päättyy 31.5.2021.  Mikäli opiskelupaikkaa akatemiaoppilaitoksessa ei vielä hakuhetkellä ole, hakulomakkeen kohtaan oppilaitos kirjoitetaan sen oppilaitoksen tai koulun tiedot, johon ollaan ensisijaisesti hakemassa. Mikäli oppilaitos muuttuu yhteishaun ensisijaisesta oppilaitoksesta, muutoksesta on ilmoitettava oppilaitoksen varmistuttua kimmo.liukkonen@esliikunta.fi osoitteeseen kesän aikana. Hakemusten perusteella urheilijat kutsutaan akatemiakartoitustesteihin, jotka pidetään huhti-/toukokuussa. Kartoitustestit järjestetään paikkakuntakohtaisesti jokaisella akatemiapaikkakunnalla, mikäli Korona rajoitteet ne mahdollistavat.

4. Etelä-Savon Urheiluakatemian valinnat tiedotetaan kesäkuussa. Etelä-Savon Urheiluakatemia laskuttaa lukuvuosimaksut kahdessa erässä, lokakuussa syyslukukauden osalta ja maaliskuussa kevätlukukauden osalta. Lukukausimaksun maksamisen jälkeen urheilija katsotaan sitoutuneeksi toimintaan koko lukukaudeksi.

5. Hakukaavakkeessa vastataan myös kuvauslupaan ja vakuuttamiseen liittyvissä asioissa. Etelä-Savon Urheiluakatemia ei vakuuta urheilijoita erikseen toimintaan, joten urheilijoilla on oltava joko henkilökohtainen tapaturmavakuutus (joka kattaa kilpaurheiluvalmennuksessa tapahtuvat tapaturmat) tai lajivalmennusryhmissä lajin lisenssivakuutus.

ALLA OLEVA HAKULINKKI LUKUVUODEN 2021-2022 MIKKELIN, PIEKSÄMÄEN JA MÄNTYHARJUN TOIMINTAYMPÄRISTÖÖN.

HUOM! XAMK MIKKELIN JA SAVONLINNAN KAMPUKSEN HAKU 3.10.2021 MENNESSÄ ALLA OLEVAN LINKIN KAUTTA