Urheilija hakee Etelä-Savon Urheiluakatemiaan seuraavasti:

1. Etelä-Savon Urheiluakatemiaan hakevat kaikki urheilijat.

2. Urheilijalla on oltava opinto-oikeus jossakin Etelä-Savon Urheiluakatemian yhteistyöoppilaitoksessa. Opiskelupaikka hankitaan aina normaalin hakumenettelyn kautta ja opiskelijaksi ottamisessa oppilaitokset noudattavat vahvistettuja valintaperusteitaan (=yhteishaku). Etelä-Savon Urheiluakatemiassa voi olla mukana myös urheilija joka opiskelee esim verkko-opintojen kautta etäopiskeluna, mutta harjoittelee akatemian harjoitteluympäristössä. Merkitse hakuun tulevan hakukauden opiskelupaikka/oppilaitos (vaikka hakukohdassa lukisikin edellinen kausi)

3. Opiskelija hakee oppilaitokseen hakemisen ohella Etelä-Savon Urheiluakatemian lukuvuoden 2023-2024 valmennusryhmiin 24.3.2023 mennessä alla olevan linkin kautta, pois lukien Pieksämäki jonka haku päättyy 1.6, Mäntyharju jonka haku päättyy 1.62023 sekä Juva jonka haku päättyy 26.5.2023.  Mikäli opiskelupaikkaa akatemiaoppilaitoksessa ei vielä hakuhetkellä ole, hakulomakkeen kohtaan oppilaitos kirjoitetaan sen oppilaitoksen tai koulun tiedot, johon ollaan ensisijaisesti hakemassa. Mikäli oppilaitos muuttuu yhteishaun ensisijaisesta oppilaitoksesta, muutoksesta on ilmoitettava oppilaitoksen varmistuttua kalle.husso@esliikunta.fi osoitteeseen kesän aikana.

4. Etelä-Savon Urheiluakatemian valinnat tiedotetaan kesäkuussa. Etelä-Savon Urheiluakatemia laskuttaa lukuvuosimaksut kahdessa erässä, lokakuussa syyslukukauden osalta ja maaliskuussa kevätlukukauden osalta. Lukukausimaksun maksamisen jälkeen urheilija katsotaan sitoutuneeksi toimintaan koko lukukaudeksi.

5. Hakukaavakkeessa vastataan myös kuvauslupaan ja vakuuttamiseen liittyvissä asioissa. Etelä-Savon Urheiluakatemia ei vakuuta urheilijoita erikseen toimintaan, joten urheilijoilla on oltava joko henkilökohtainen tapaturmavakuutus (joka kattaa kilpaurheiluvalmennuksessa tapahtuvat tapaturmat) tai lajivalmennusryhmissä lajin lisenssivakuutus.

HUOMIO! TÄSSÄ ALLA OLEVA LINKKI XAMK MIKKELIN JA SAVONLINNAN KAMPUKSEN URHEILIJOILLE JOTKA HAKEVAT AKATEMIATOIMINTAAN.

https://link.webropolsurveys.com/S/632389711A6D1865

 

HUOMIO! TÄSSÄ ALLA OLEVA HAKULINKKI (LAATIKOSSA, HAKEMINEN) LUKUVUODEN 2023-2024 MIKKELIN, PIEKSÄMÄEN, MÄNTYHARJUN  JA JUVAN TOIMINTAYMPÄRISTÖÖN YLÄKOULUIHIN JA 2.ASTEEN OPPILAITOKSIEN AKATEMIATOIMINTAAN.