Urheilija hakee Etelä-Savon Urheiluakatemiaan seuraavasti:

1. Etelä-Savon Urheiluakatemiaan hakevat kaikki urheilijat.

2. Urheilijalla on oltava opinto-oikeus jossakin Etelä-Savon Urheiluakatemian yhteistyöoppilaitoksessa. Opiskelupaikka hankitaan aina normaalin hakumenettelyn kautta ja opiskelijaksi ottamisessa oppilaitokset noudattavat vahvistettuja valintaperusteitaan (=yhteishaku).

3. Opiskelija hakee oppilaitokseen hakemisen ohella Etelä-Savon Urheiluakatemian valmennusryhmiin 29.3.2020 mennessä alla olevan linkin kautta, pois lukien Pieksämäki ja Mäntyharju joiden haku päättyy 31.5.2020.  Mikäli opiskelupaikkaa akatemiaoppilaitoksessa ei vielä hakuhetkellä ole, hakulomakkeen kohtaan oppilaitos kirjoitetaan sen oppilaitoksen tai koulun tiedot, johon ollaan ensisijaisesti hakemassa. Mikäli oppilaitos muuttuu haun ensisijaisesta oppilaitoksesta, muutoksesta on ilmoitettava oppilaitoksen varmistuttua kimmo.liukkonen@esliikunta.fi osoitteeseen kesän aikana. Hakemusten perusteella urheilijat kutsutaan akatemiakartoitustesteihin, jotka pidetään huhti-/toukokuussa. Kartoitustestit järjestetään paikkakuntakohtaisesti jokaisella akatemiapaikkakunnalla.

4. Etelä-Savon Urheiluakatemiaan valinnan jälkeen urheilijoita laskutetaan lukuvuosimaksut kahdessa erässä syys-/lokakuussa ja maaliskuussa. Lukukausimaksun maksamisen jälkeen urheilija katsotaan sitoutuneeksi toimintaan koko lukukaudeksi.

5. Hakukaavakkeessa vastataan myös kuvauslupaan ja vakuuttamiseen liittyvissä asioissa. Etelä-Savon Urheiluakatemia ei vakuuta urheilijoita erikseen toimintaan, joten urheilijoilla on oltava joko henkilökohtainen tapaturmavakuutus (joka kattaa kilpaurheiluvalmennuksessa tapahtuvat tapaturmat) tai lajivalmennusryhmissä lajin lisenssivakuutus.

ALLA OLEVA HAKULINKKI LUKUVUODEN 2020-2021 MIKKELIN, PIEKSÄMÄEN JA MÄNTYHARJUN TOIMINTAYMPÄRISTÖÖN.