Etuudet akatemiaurheilijoille

Akatemiaurheilijoille suunnatut tilat

Uimahallit:

Naisvuoren uimahallin sekä kuntosalin käyttöoikeus arkisin. Käyttöoikeutta ei ole viikonloppuisin ja juhlapyhinä. Kuntosalin käyttöoikeus 15 vuotta täyttäneille, kaupungin ohjeistuksen mukaisesti.

Rantakeitaan uimahallin käyttöoikeus arkisin. Käyttöoikeutta ei ole viikonloppuisin ja juhlapyhinä. Ei kuntosalin käyttöoikeutta, koska Kuntosali ei ole Mikkelin kaupungin liikuntapaikka.

Ilmoittautumalla Uimahallien vastaanotossa todennetaan käyttöoikeus akatemiaurheilijoiden nimilistan perusteella

Muut tilat

Mahdollisuus käyttää akatemian harjoitusvuorojen aikana Mikkelin kaupungin hallinnoimia tai sivistystoimen yhteistyösopimuksen kautta saatuja harjoituspaikkoja Mikkelissä veloituksetta

Akatemiavalmentajan johdolla tapahtuvan oman lajin harjoittelun harjoitustilat:

Mikkelin Kaupungin kuntosali Raviradantie 8-10, ti 8-9 ja to klo 8-9

Jäähallin kuntosali ti ja to klo 7:30 – 9:00

Saimaa Stadium ti ja to klo 7:30 – 9:00Akatemiaurheilijalla on mahdollisuus lunastaa kk-kortti Saimaa Stadiumille. Kortin hinta on 20€/kk + kertaluonteinen 5€ korttimaksu. Akatemiaurheilijan tulee esittää tarve koordinaattori Kalle Hussolle kalle.husso@esliikunta.fi, jonka jälkeen akatemiaurheilija status ilmoitetaan Saimaa Stadiumin infoon ja kortti on lunastettavissa omakustanteisesti vastaanotosta.

muut tukipalvelut:

InBody mittaukset. Yhteiset mittauskerrat tiedotetaan erillisesti lajien tarpeen mukaisesti. InBody mittauksia ei suositella alle 16 vuotiaille. InBody mittaukset suoritetaan yhteistyössä Etelä-Savon Liikunnan kanssa.